Место каде можете да потонете во вистинските задоволства на животот и совршено место да уживате во најдобрата верзија од себеси!
Нудејќи уникатна и динамична енергија, клубот пулсира со вкусовите на клиентелата. Лоциран на брегот на реката Вардар, Де Факто пречекува изгрејсонца кои дополнително ги загреваат журкаџиите, таман кога ќе помислите дека забавата е завршена!

Програма за викендот
Прочитајте

диско новости.

Проверете

Поминати Настани.

Проверете како си поминавме. Сите незаборавни мигови од нашето дружење на едно место. Албуми со фотографии наредени хронолошки

s

Де Факто е прекресен клуб, во кој секогаш ги гледам драгите пријатели од Гевгелија и Македонија

Ален Исламовиќ
s

Најдобрата журка ова лето беше во Де Факто, Гевгелија

Сале Тропико бенд
s

Тука имате сериозен европски шмек, луѓе

Бени Шакири
s

Една од најдобрите дискотеки кој било кога сум ги видел

Петар Грашо